Gezocht :-) Nieuw bestuurslid voor Stichting Klifhanger

Stichting Klifhanger wil het bestuur graag aanvullen met een extra bestuurslid die de website www.klifhangertexel.nl en de registraties van Klifhanger op Facebook en Instagram onder haar of zijn hoede wil nemen. Klifhanger is op zoek naar iemand met affiniteit voor kunst en cultuur èn met digitale vaardigheden.

Onder de naam Klifhanger organiseert de stichting in en rondom Den Hoorn op locatie een tweejaarlijks terugkerende manifestatie van beeldende en uitvoerende kunst in de ruimste zin van het woord. Daarnaast is er dan ook nog een randprogrammering met lezingen, excursies, muziek-, theater- en filmvoorstellingen, performances, proeverijen, workshops en kunstverkoop. De volgende Klifhanger is eind juni 2023.

De doelstellingen van Klifhanger zijn:
– versterking van de sociale samenhang in dorp en omgeving
– met kunst in de openbare ruimte een groot en breed publiek voor kunst en cultuur bereiken
– op Zuid-Texel het toerisme voor cultuur en het bijzondere landschap versterken

Het bestuur van Klifhanger bestaat uit:
– Christiane Tschäppät, voorzitter
– Jan Mooren, secretaris
– Kees Boon, penningmeester
– Jan Buijs, fondsenwerver
– Cor van Heerwaarden, organisator

Adres:
Stichting Klifhanger
p/a Herenstraat 42
1797 AJ Den Hoorn – Texel
Tel. 0222-728182

Heb je belangstelling om bestuurslid voor digitale communicatie bij Stihting Klifhanger te worden, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of neem contact op met Jan Mooren of met een ander bestuurslid.

© 2022 Klifhanger


RSIN-nummer 853670195