24.04.20

Persbericht van de organisatie Vloedlijn

Vloedlijn 2020 verplaatst naar 2021.

PERSBERICHT Nieuwe kunstwerken met als thema Vloedlijn zouden in juni Den Hoorn en omgeving een bijzondere sfeer hebben moeten geven. Texelse en niet Texelse kunstenaars van verschillende generaties zijn volop bezig (geweest) met beeldende, visuele en theatrale scheppingen. Daarnaast stond er een uitgebreide randprogrammering met ontmoetingen, lezingen, workshops, exposities en excursies in de steigers.
De huidige crisis laat echter zien hoe grillig de Vloedlijn kan zijn… Na de landelijke persconferentie van afgelopen dinsdag heeft het bestuur van de Stichting Klifhanger helaas moeten besluiten de kunstmanifestatie dit jaar niet door te laten gaan en ervoor gekozen deze te verplaatsen naar 2021 en wel van donderdag 17 tot en met zondag 20 juni 2021.

De kunstenaars die dit jaar zouden deelnemen zijn allemaal uitgenodigd om ook in 2021 hun bijdrage te gaan leveren, zodat het werk aan hun creaties niet verloren zal gaan. Uiteraard zal ook getracht worden om zoveel mogelijk van de randprogrammering in stand te houden, zodat er volgend jaar alsnog een hele mooie manifestatie zal plaatsvinden: Klifhanger kunst op locatie Vloedlijn.

 

All rights Reserved Klifhanger © 2020.
Designed with love by Heleen Vink. Contentmanager Cor van Heerwaarden.